Showroom

3.500m2 showroom
Lees Meer...

Aanbiedingen

Scherpe aktieprijzen!
Lees Meer...

Weijer Veetrailers

Sterk in ieder detail
Lees Meer...

WPH-S hoogwerkers transporters

Uniek, tot 2923kg netto draagvermogen
Lees Meer...

Schade aan uw aanhangwagen of paardentrailer

Verzekeren loont!

Schade aan uw aanhangwagen, boottrailer, bagagewagen of paardentrailer, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Wij zorgen dat uw trailer weer snel inzetbaar is!

Aanhangwagen, boottrailer, paardentrailer en bagagewagen reparatie

Schade aan uw paardentrailer, bagagewagen, aanhangwagen of boottrailer is altijd vervelend. Dat snappen wij als geen ander. Hebt u schade gereden aan uw aanhangwagen, neem dan even contact op met 0493-317938 of info@weijer.nl

Indien er (eventueel) vanuit uw verzekering een bezichtiging van een schade-expert gewenst is, dan zullen wij de afspraak met de expert op ons nemen. U hoeft hier dus niet voor naar Deurne te komen!

Indien gewenst, herstelt Weijer Trailer Group uw aanhangwagen snel en professioneel. Door ons grote magazijn en onze eigen lasserij en assemblage-afdeling kunnen we snel uw aanhangwagen herstellen. U kunt dus weer vlot onderweg zijn met uw herstelde aanhangwagen.

Professionele aanhangwagen reparatie

Iedere transporteur loopt weleens schade op. Voor lichte schades hebben we onderdelen altijd op voorraad, dus u bent snel weer op weg. Ook voor grotere schades kunt u terecht bij onze monteurs. Wij zijn altijd op de hoogste van de laatste ontwikkelingen en werken met de modernste technieken.

Veel voorkomende schades zijn o.a.:

  • Schade aan verlichting
  • Kromme assen
  • Getordeerd chassis
  • Beschadigde spatborden
  • Kapot zeildoek
  • Polyester schade aan kap, front, zadelkamer of zijwanden
  • Scheve tussenschotten
  • Etc.

Hoe uitdagend uw schade ook is, wij zorgen voor doeltreffende aanhangwagen reparatie. En mocht uw aanhangwagen tijdelijk niet inzetbaar zijn, dan hebben we eventueel vervangend vervoer (op beschikbaarheid). 

Aanhangwagen reparatie: voor elk merk en ieder type trailer

Weijer Trailer Group is merkonafhankelijk. Aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer en bagagewagen, met ieder merk en type kunt u bij ons terecht voor reparatie van o.a. de merken: Weijer, Freewheel, Henra, Hapert, Humbaur, Brenderup, Anssems, Thiel, Sirius, Daxara, Hulco, Titan, Tohaco, Vlemmix, Sunway, Marlin, Saris, Bücker, Cheval Liberte en Ifor Williams.

Weijer Trailer Group is uw partner voor snelle aanhangwagenreparatie met als doel: snel weer onderweg met uw aanhangwagen.

              

Verzekering

Het verzekeren van een aanhangwagen is geen verplichting. Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) is alleen verplicht voor motorrijtuigen. Voor de aanhangwagen geldt dat niet. De aanhangwagen is in het verkeer meeverzekerd op de verzekering van het trekkende motorrijtuig. En daarbuiten op uw aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB).

Uiteraard is het mogelijk om uw aanhangwagen bij ons te verzekeren. Wij werken al jaren lang samen met Hippo International. Dit is een bekende verzekeraar in de paardenwereld die ook een verzekering voor paardentrailers en aanhangwagen aanbiedt. Tegen scherpe premies en met gunstige voorwaarden. Neem hiervoor even contact met ons op via info@weijer.nl of tel. 0493-317938

bg_top.jpg (32.411 bytes)
bg_top.jpg (32.411 bytes)