Showroom

3.500m2 showroom
Lees Meer...

Aanbiedingen

Scherpe aktieprijzen!
Lees Meer...

Weijer paardentrailers

Ruime keuze!
Lees Meer...

Weijer Veetrailers

Sterk in ieder detail
Lees Meer...

WPH-S hoogwerkers transporters

Uniek, tot 2923kg netto draagvermogen
Lees Meer...

Statement Corona virus

Statement Corona virus Weijer Trailer Group

Ook bij Weijer Trailer Group nemen we het corona virus zeer serieus! Momenteel zijn we nog “gewoon” geopend. Van oudsher zijn wij een bedrijf waar iedereen de handen uit de mouwen steekt. We doen uiteraard ons best om u als klant zo goed mogelijk te helpen via mail en telefoon. Indien u naar onze showroom wenst te komen, vernemen wij dat graag op voorhand van u per mail of telefoon.
 

Voorzorgmaatregelen

Uiteraard doen we wat mogelijk is om zo veilig/hygiënisch mogelijk te kunnen werken. Zo is er op kantoor voldoende ruimte tussen de bureaus en is er ook in de werkplaatsen voldoende ruimte voor iedereen om de aangeraden afstand tot elkaar te bewaren. Het handen schudden is al een tijdje in de ban, er zijn voldoende mogelijkheden om handen (met zeep) te wassen.
 

Voorraden en levertijden

Ook voor de aanhangwagen handel zal het Corona virus gevolgen hebben. Gelukkig hebben wij zoals altijd een zeer ruime voorraad en zijn een groot deel van onze producten uit voorraad leverbaar. Wel zijn er mogelijk langere levertijden voor de producten die niét op voorraad zijn, door sluitingen bij leveranciers en beperkte transportmogelijkheden.
 

Bestellingen afhalen en leveren

Wij willen u vragen om bestellingen telefonisch dan wel per e-mail aan ons door te geven, in plaats van aan de balie. Wilt u uw bestelling af komen halen, dan leggen wij deze van tevoren voor u klaar. Zo hoeven wij bij het afhalen enkel de bestelling te laden en kunnen we het contact zoveel mogelijk beperken.
 

Vooruitzichten

Zoals u weet kan de situatie dagelijks veranderen. Het bovenstaande is dan ook enkel geldig zolang er geen nieuwe maatregelen worden ingevoerd. Mocht er vanuit de overheid bepaald worden dat wij (tijdelijk) de poorten gesloten moeten houden, dan zullen wij hier uiteraard gehoor aan geven. Welke gevolgen dit op dat moment voor onze bedrijfsvoering heeft, zullen we u dan zo snel mogelijk mededelen. Maar ook in een dergelijk scenario zullen wij ten alle tijden per e-mail bereikbaar blijven!

 

Wij wensen u namens Weijer Trailer Group allen sterkte en veel gezondheid toe in deze turbulente tijden!

bg_top.jpg (32.411 bytes)
bg_top.jpg (32.411 bytes)