Showroom

3.500m2 showroom
Lees Meer...

Aanbiedingen

Scherpe aktieprijzen!
Lees Meer...

Weijer Veetrailers

Sterk in ieder detail
Lees Meer...

WPH-S hoogwerkers transporters

Uniek, tot 2923kg netto draagvermogen
Lees Meer...

Open Huis Chr. van den Heuvel & zn. 2017

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 november 2017

November 2017

Ook dit jaar openen rijtuigenbouwer Chr. van den Heuvel & Zonen en Van der Wiel Harness hun deuren weer voor iedereen die geïnteresseerd is in al het mooie dat de Mensport te bieden heeft. Tijdens deze groots opgezette Open dagen ontdekt u de nieuwste trends op het gebied van rijtuigen & tuigen en accessoires voor het aangespannen rijden.

Bij Van der Wiel Harness kunt u genieten van de mooiste handgemaakte tuigen. Uiteenlopend van professionele marathontuigen tot elegante dressuur tuigen en goede gebruikte tuigen. Ook Riant Stables is met haar paarden aanwezig gedurende alle 3 de dagen.

Wij zijn zeer content dat Weijer Trailer Group gedurende deze open dagen ook aanwezig is met diverse paardentrailers en koetstrailers.

Boyd Exell geeft op zaterdagavond 4 november een demonstratie en clinic van 19:30 tot 21:30 op zijn domein, Klein Schaft 5 in Borkel en Schaft (gelegen precies tussen Chr. van den Heuvel en Van der Wiel Harness). De bar is geopend! Entree clinic = 5 euro.

Bij Chr. van den Heuvel & Zonen kunt u naast de prachtexemplaren uit hun collectie ook genieten van de vele andere zeer mooie exclusieve gerestaureerde rijtuigen van Wereldbefaamde rijtuigbouwers zoals o.a. Demarest - New York & Belvallette - Paris

Breng ook een bezoek aan het nabijgelegen Rijtuigenmuseum Valkenswaard op Molenstraat 200. Tijdens deze 3 dagen is het museum gratis geopend voor individueel bezoek.

U kunt bij ons de FEI Marathonwagens, elegante presentatiewagens en diverse modellen trainingwagens aanschouwen, uitgevoerd volgens de nieuwste innovaties.

Op ons gezellige verwarmde binnen-terras kunt u terecht voor een drankje en hapje en zullen vele topmenners en recreatiemenners uit heel Europa elkaar ontmoeten.

De toegang en parkeren is geheel gratis.
U bent van harte welkom samen met familie, vrienden en kennissen!

Openingsuren:

Vrijdag 3 november van 10 tot 22 uur
Zaterdag 4 november van 10 tot 22 uur
Zondag 5 november van 10 tot 18 uur

Chr. van den Heuvel & Zonen BV

Molenstraat 195 | 5554 TS Valkenswaard (NL) | T 0031 (0)40 2012472
info@chrvandenheuvel.nl | www.chrvandenheuvel.nl

Van der Wiel Harness NV

Achel Statie 97 | 3930 Hamont-Achel (BE) | T 0032 (0)11 642310
info@vanderwielharness.com | www.vanderwielharness.com

bg_top.jpg (32.411 bytes)
bg_top.jpg (32.411 bytes)